Frigo en Urban Industrial maken slim gebruik van zonne-energie

De zon schijnt volop en veel Nederlanders genieten van een welverdiende vakantie. Een mooi moment om een tweetal innovatieve, duurzame projecten van Hezelaer Green uit te lichten. Indrukwekkende voorbeelden van groen denken én werken. Lees snel verder en bekijk hieronder de prachtige dronebeelden.

Slim delen van de netaansluiting
Op het dak van Frigo in Hazeldonk (vlakbij Breda) is een PV-systeem gebouwd van maar liefst 3.384 zonnepanelen. Medio september is het project volledig gereed en levert het zonnedak elektriciteit aan het vrieshuis. Het unieke aan dit project is dat Frigo en Hezelaer Green de netaansluiting delen, ook wel bekend als cable pooling. Zo wordt de schaarse transportcapaciteit optimaal benut.

Duurzaam industrieel vastgoed
Voor Urban Industrial, een toonaangevende verhuurder van bedrijfshallen, zijn inmiddels diverse projecten gerealiseerd in zowel Rotterdam als Amsterdam. Momenteel wordt gebouwd aan het grootste project tot nu toe in de haven van Amsterdam. Hier wordt het dak van een bekende online supermarkt voorzien van 1.558 zonnepanelen. Een indrukwekkend aantal waarmee groene elektriciteit geproduceerd wordt.

Sta jij ook voor boeiende groene uitdagingen? We helpen je graag! Neem contact op via 076 30 30 720 of stuur een mail naar energiecoach@hezelaer.nl.

 

Overzicht