Plan je energie op het slimste moment

Op de foto bespreken EnergieCoaches Benjamin, Ralf en Pim de laatste energieprijzen.

Op de foto bespreken EnergieCoaches Benjamin, Ralf en Pim de laatste energieprijzen. Bij Hezelaer Energy blijf je eenvoudig op de hoogte van de energiemarkten. We zetten de tools graag voor je op een rijtje. Heb je onze nieuwe marktprijzen app bijvoorbeeld al geïnstalleerd?

Profiteer van de Marktprijzen-app
Wil jij het beste moment weten om energie te verbruiken? Download dan nu de Marktprijzen-app. Dit is dé gebruiksvriendelijke tool voor iedereen! Zo ben je eenvoudig én 24/7 op de hoogte van de nieuwste dynamische prijsschommelingen op de spotmarkt.

Helemaal ‘up to date’ met de marktupdate
Wat waren afgelopen maand de prijsontwikkelingen op de energiemarkt? Welke factoren kunnen de energieprijzen gedurende de komende periode beïnvloeden? Hoe zit het met de import uit Azerbeidzjan en Oekraïne? De antwoorden op deze en andere belangrijke vragen rondom de energieprijzen lees je in deze blog van trading expert Rex Bolsius.

Tarievenpagina
Als je het handiger vindt om de energieprijzen te bekijken via je computer, dan biedt de tarievenpagina op onze website uitkomst. Hier vind je een overzichtelijke grafiek met de dynamische prijzen van de spotmarkt. Binnenkort wordt de tarievenpagina vernieuwd.

Overzicht